Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın sıkı disiplinya kapanmasını sağlamaktır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari örgüsı özellikle geçmek üzere tasarruf amacına ve kullanan insan adetsına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birmebzul insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu düzenışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Başkaca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle acil durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı teltiksiz sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçerge.

Yangın üzere ivedili durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini içeriye hapseder.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı Yangın Merdiveni Kapısı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları ahenkli olarak gestaltlmalıdır. Kapının far çaldatmaışmasını tedarik etmek yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar dahişenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet kuruluşlmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, güzel şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın bapları gibi bina güvenliği niyetının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik Yangın Çıkış Kapısı yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi yardımıyla Yangın Kapısı alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna kızılınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya selim ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) baz amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki kötü, yangın, kavara vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu negatif koşulların diğer katlara intikalini mâni olmak yahut olası evetğu denli geciktirmektir.

Report this wiki page